اخذ اقامت انگلستان

اخذ اقامت انگلستان

راه های بسیاری برای اخذ اقامت انگلستان و یا مهاجرت دایم و یا موقت به انگلستان وجود دارد. یکی از راه ها روند طبیعی مهاجرت به انگلستان می باشد.

روند طبیعی برای اخذ اقامت انگستان

در مرحله اول نیاز است که شما بیش از 18 سال داشته باشید. در مرحله بعدی می بایست دارای وجه اجتماعی و شخصیتی خوب باشید. برای مثال نمی بایست سو پیشینه و یا سابقه تخلفی برای متقاضی اخذ ویزا ثبت گردیده باشد و همچنین در بازه زمانی 10 سال اخیر نمی بایست مورد مشکوک و یا دروغی در هیچ یک از اداره های مهاجرتی برای اخذ ویزا برای متقاضی ثبت شده باشد.
در این مرحله شما نیاز دارید که دانش خوبی از زبان انگلیسی نیز داشته باشید تا معیار های امتیازی زبان برای اقامت در انگلستان را داشته باشید. همچنین شما می بایست شرایطتان با قوانین شهروندی انگلستان همخوانی داشته باشد.

شما به طور معمول برای اخذ اقامت انگلستان همچنین نیاز دارید تا :

به مدت 5 سال قبل از تاریخ فرمتان در انگستان زندگی کرده باشید و در طی این 5 سال بیش از 450 روز در خارج از این کشور نبوده باشید. همچنین لازم است که در 12 ماه آخری که در کشور انگستان بوده اید بیش از 90 روز از این کشور خارج نشده باشید.
همچنین شما نمی بایست هیچ یک از قوانین شهروندی انگستان را نقض کرده باشید.
البته لازم به ذکر است برای کسانی که همسرشان ساکن کشور انگلستان می باشد شرایط متفاوت از موارد ذکر شده در بالا می باشد.
برای اطلاعات دقیق تر پیرامون راه های دیگر جهت اخذ اقامت انگلستان می توانید همواره با وب سایت آموزشگاه زبان ایران کمبریج در ارتباط بوده و ار آخرین اخبار پیرامون مهاجرت کشور انگستان و اخذ ویزای این کشور و همچنین دیگر کشور ها اطلاعات لازم را کسب نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *