اقامت دائم استرالیا

Admin
دیدگاه‌ها برای اقامت دائم استرالیا بسته هستند

اقامت دائم استرالیا

آیا در حال اقدام برای اقامت دائم استرالیا هستید ؟ در این بخش به تمامی مدارک لازم برای اقدام جهت اقامت دائم استرالیا میپردازیم. در ادامه به شکل دسته بندی شد به این مدارک اشاره خواهیم رد.

چک لیست مدارک لازم برای اقامت دایم استرالیا

  1. پاسپورت : پاسپورت فرد اصلی و افراد زیر گروه وی ضروریست
  2. نمره آزمون زبان انگلیسی : شما به نمره آزمون زبان بین المللی احتیاج دارید ( مانند آیلتس ، و … )
  3. گزارش ارزیابی مهارت ها : اگر از طریق داشتن مهارتی خاص اقدام میکنید باید دارک لازم برای اثبات آنرا نیز ارایه دهید
  4. گواهی تولد : یک کپی از گواهی تولد نیز باید همراه مدارک باشد

از افراد حرفه ای در این زمینه کمک بگیرید :

  1. یک قطعه عکس : یک قطعه عکس پاسپورتی ( زمینه سفید به همراه پشت نویسی نام خود )
  2. یک نسخه از توانایی ها : از مهارت هایی که گذرانده اید ، همچنین از مهارت هایی که در چک لیست به آنها اشاره کرده اید مدرکی ارایه دهید
  3. مدارک تاهل : افراد متاهل ، مدارک مربوط به تاهل خود را نیز باید ارایه دهند
  4. افراد مطلقه / بیوه : در صورت طلاق و یا فوت همسر ، مدارک لازم مربوطه نیز لازم میباشد
  5. نمره آزمون : ارایه نمره کسب شده در آزمون EOI نیز لازم است

از افراد حرفه ای در این زمینه کمک بگیرید :

  1. فرزندان : اگر دارای فرزند میباشید ، ارایه گواهی تولد آنها ضروریست
  2. مدارک لازم برای سلامتی : شما به گواهی رسمی سلامت برای تمامی افراد خانواده نیاز دارید.
  3. مرجع اسخدامی : اگر خود اشتغال بوده اید و یا کارفرما بوده اید ، ارایه تمامی مدارک مربوط به مالیات ، قراردادها و … الزامیست.
  4. فرم درخواست : شما میبایست فرم مربوط به درخواست اقامت دائم استرالیا را نیز به مدارک الساق کنید

در این بخش به چهارچوب های کلی و ضروری جهت اقدام برای اقامت دائم استرالیا اشاره داشتیم. شما عزیزان همچنین میتوانید برای ارایه مدرک زبان انگلیسی از ایران کمبریج کمک بگیرید.